Wedding Day

Ziua nunții este una dintre cele mai importante și fascinante evenimente din viața noastră. Ne dăruim sufletește, încercăm să fie totul perfect și să-i avem aproape pe cei dragi, clasicele poze cu părinții la biserică și pregătirile de nuntă.

Ce înseamnă pozele de wedding day?
Pentru început se desfășoară în aceeași zi, în locația stabilită de comun acord.

Nu știi cum să pozezi?
Nu-i nimic! Cu toții am avut sau avem această mică problemă, de aceea suntem noi aici! Îți vom da sfaturi, îți vom spune cum să stai ca poza să aibă impact, ne poți arată poze cu idei, iar noi o vom face mai bine decât te aștepți.

Pozele de nuntă rămân acolo, pentru noi, pentru nepoți și strănepoți. Nostalgia este la cote maxime. Grijile lasă-le acasă, tu bucură-te de momentul tău, absoarbe cu poftă fiecare minut, pentru că noi vom avea grijă ca totul să fie exact așa cum ți-ai dorit!

Wedding Day
Programeaza o intalnire
Sunt de acord să fiu contactat cu ajutorul datelor completate de mine în scopul stabilirii unei întalniri*

Iubește fiecare secundă

Lasă-ți grijile de-o parte și dă-ți voie să trăiești așa cum ți-ai dorit prin glam, artă și fotografie. Zâmbește. Trăiește. Oferă. Creează momente de neuitat, care să îți coloreze fiecare minut. Iubirea este darul vieții, iar oamenii din jurul tău sunt experiențele care te ajută să te descoperi. Iubește fiecare secundă și bucură-te, pentru că MERIȚI!

Fotografii pentru eterninate

Privește în urmă cu entuziasm și nostalgie. Fotografiile vorbesc prin natura sa, îți exprimă sinceritate și te aduc pentru câteva secunde acolo, în frumoasa poveste pe care tu ai scris-o cu dragoste. Nu-ți fie teamă să fii tu. Oamenii sunt frumoși atunci când trăiesc cu pasiune!

© Copyright Glam Art Media SRL 2002 - 2022, toate drepturile rezervate