After Wedding

Timpul este limitat atunci când ai o nuntă. De aceea există opțiunea de AfterWedding care-ți oferă timpul de care ai nevoie ca să-ți creezi povestea mult visată.

Ce trebuie să știi?
Poate dura toată ziua sau chiar o săptămână, în funcție de dorințele tale. Locația o alegem de comun acord. Poate fi atât în România, cât și în afară. Dacă esti perfecționist și vrei locații speciale, poți alege cu încredere pozele AfterWeeding Day, ca să ai ce să le povestești nepoților!

After Wedding
Rezervă o Sedinta
Sunt de acord să fiu contactat cu ajutorul datelor completate de mine în scopul stabilirii detaliilor pentru ședința foto*

Iubește fiecare secundă

Lasă-ți grijile de-o parte și dă-ți voie să trăiești așa cum ți-ai dorit prin glam, artă și fotografie. Zâmbește. Trăiește. Oferă. Creează momente de neuitat, care să îți coloreze fiecare minut. Iubirea este darul vieții, iar oamenii din jurul tău sunt experiențele care te ajută să te descoperi. Iubește fiecare secundă și bucură-te, pentru că MERIȚI!

Fotografii pentru eterninate

Privește în urmă cu entuziasm și nostalgie. Fotografiile vorbesc prin natura sa, îți exprimă sinceritate și te aduc pentru câteva secunde acolo, în frumoasa poveste pe care tu ai scris-o cu dragoste. Nu-ți fie teamă să fii tu. Oamenii sunt frumoși atunci când trăiesc cu pasiune!

© Copyright Glam Art Media SRL 2002 - 2022, toate drepturile rezervate